Termeni si Conditii

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie specificatiile de mai jos.

Giftxpro.com este detinut de SC SAB INTERMEDIA SRL, persoana juridica cu sediul in Splaiul Independentei, nr. 202B, camera 42, sector 6, Bucuresti, Romania,  inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/6602/2013, avand CUI RO31687215, numita in continuare SAB INTERMEDIA.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie inainte de folosirea site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita din partea dvs a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate in aceasta pagina, care reprezinta intelegerea (contractul) intre parti.

In calitate de proprietar/autor/administrator al site-ului www.giftxpro.com, SAB INTERMEDIA isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara a va notifica in prealabil. In acest sens, va rugam sa vizitati periodic sectiunea Termeni si conditii pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Continutul si toate materialele prezentate in cadrul site-ului www.giftxpro.com sunt proprietatea SC SAB INTERMEDIA SRL.
SAB INTERMEDIA ofera utilizatorului acces limitat pe site-ul www.giftxpro.com, doar pentru acele proceduri de interes personal, cum ar fi efectuarea de comenzi online, trimiterea de mesaje catre echipa SAB Intermedia etc si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul sau functionalitatile site-ului, sau de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revind sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAB INTERMEDIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, elementele de grafica, programele, sunt proprietatea SC SAB INTERMEDIA SRL, sau dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si sunt protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Orice tentativa de copiere, stocare, modificare partiala sau integrala a site-ului giftxpro.com este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin  de acord cu cele mai sus mentionate.

In cazul in care observati sau sesizati pe terte site-uri ca au fost incalcate in vreun fel drepturile de autor sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@giftxpro.com. SAB INTERMEDIA va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SAB INTERMEDIA exclusiv in scopul declarat al site-ului. In acest sens, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va confirma si expedia comenzi, promotii despre produsele din cadrul site-ului, informari periodice (doar in masura in care doriti sa primiti acest gen de informatii) etc.

Conform legii, nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul dvs va face imposibila prelucrarea si livrarea comenzii/comenzilor. Informatiile inregistrate in formularele din cadrul site-ului sunt destinate utilizarii de catre echipa SAB INTERMEDIA in scopurile in care acestea au fost oferite de dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces sau de modificare a datelor si dreptul de a va adresa justitiei, daca situatia cere acest lucru. De asemenea, beneficiati de dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru a va exercita aceste drepturi, va puteti exprima solicitarea catre SC SAB INTERMEDIA SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC SAB INTERMEDIA SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune probleme utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
SAB INTERMEDIA nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

In vederea utilizarii serviciilor si a site-ului giftxpro.com, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Acest magazin online: giftxpro.com, este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, numai o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana juridica sau fizica, va semna, va achita si va primi (dupa caz) pentru toate produsele expediate.

In cazul in care aveti nemultumiri sau sugestii cu privire la produsele sau serviciile oferite de SAB INTERMEDIA, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@giftxpro.com sau in pagina de contact a site-ului. Orice conflict aparut intre clienti si companie se va incearca sa fie rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, rezolvarea ramane in competenta instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SAB INTERMEDIA pentru utilizarea acestui site.
SAB INTERMEDIA actualizeaza si verifica periodic corectitudinea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul aparitiei unei erori umane in cadrul site-ului prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit. In aceasta situatie va vom comunica pretul corect inainte de a livra comanda, iar dumneavoastra veti decide daca mai doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

PROTECTIA DATELOR
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. SAB INTERMEDIA S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de giftxpro.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si facturarea produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii unilaterale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@giftxpro.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Securitatea Datelor Clientului

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile furnizate prin  formularul de comanda sau cel de contact vor fi folosite de catre SAB INTERMEDIA SRL pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Tertii care au acces la aceste date sunt

 • SameDay Courier
 • FAN Courier
 • ING BANK NV
 • Google Analytics
 • Google Ads
 • Netopia payments
 • DIGITAL NINJA SRL
 • Klaviyo

  In anumite situatii pot fi implicati si alti furnizori de servicii cu care lucram si daca aveti intrebari legate de felul in care sunt prelucrate datele dvs, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@giftxpro.com

  Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

  Coș de cumpărături
  Coșul tău este gol.

  Se pare că nu ai ales încă nimic