Livrare

Toate produsele din cadrul site-ului sunt expediate cu FanCourier sau SameDay Curier.

Pentru comenzile cu o valoare de peste 350 lei, beneficiezi de transport gratuit in toata aria de acoperire a celor 2 firme de curierat. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire ai doua optiuni:
 
1. Platesti diferenta de tarif generata de kilometri suplimentari. Acest cost suplimentar, nu este generat automat de sistem, ci iti este comunicat de un operator la momentul procesarii comenzi. Mereu vom alege cea mai convenabila varianta de tarif de la una dintre cele 3 companii, astfel incat daca vor exista costuri suplimentare generate de localitatea in care doresti livrarea, acestea sa fie minime.
 
2. Faci ridicarea coletului dintr-un sediu FanCourier sau SameDay cat mai apropiat de tine. In aceasta situatie, fie precizezi direct la plasarea comenzii din ce sediu de curierat doresti sa ridici comanda, fie ii comunici operatorului care se ocupa de comanda ta.

Livrare rapida din stoc in 24-48 ore

Produsul sau produsele ajung la tine in maxim 1-2 zile lucratoare de la data confirmarii expedierii comenzi de catre un operator. Exceptie fac comenzile expediate vineri, care pot ajunge sambata sau luni, in functie de preferinta exprimata sau de posibilitatile de livrare ale firmei de curierat, pentru care nu ne putem face raspunzatori.
 
De asemenea, firma de curierat poate intampina intarzieri in livrari cauzate de perioade foarte agomerate din an cum sunt zilele libere legal, perioada sarbatorilor sau a reducerilor sau din cauza unor fenomene meteo extreme, care ii impiedica sa ajunga la adresa ta. In oricare dintre aceste cazuri, nu putem sa fim raspunzatori pentru aceste intarzieri ale firmei de curierat, insa facem tot posibilul ca sa iti oferim datele necesare de identificare a coletului si sa te ajutam sa urmaresti comanda.
Coș de cumpărături
Coșul tău este gol.

Se pare că nu ai ales încă nimic