Returnare produse

Conditii si modalitate de retur
Ne pare rau ca produsul sau produsele alese nu corespund cu asteptarile tale, insa conform legii, produsele achizitionate online se pot returna conform O.G. 34/2014.
Produsele se pot returna, in termen de maxim 14 zile de la plasarea comenzii, doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost livrate(fara sa fii fost folosite sau sa prezinte urme de detaliorare sau alte stricaciuni la nivelul produsului), fara invocarea vreunui motiv. Costul transportului tur-retur se va face pe cheltuiala ta, folosind una din firmele de curierat, FanCourier sau SameDay. Costul de transport cu care a ajuns produsul la tine, va fi scazut din contravaloarea ce trebuie sa fie returnata catre tine. Costul de transport pentru retur, trebuie platit direct la FanCourier sau SameDay in momentul in care expediezi produsul catre noi.
Coletul in ambalajul original il poti preda in unul dintre sediile FanCourier sau SameDay, sau poti suna direct la

pentru ca unul dintre agenti sa faca ridicarea de la o adresa indicata de tine.

Inainte de a preda coletul curierului, te rugam sa completezi formularul de retur, ca sa stim ca asteptam coletul din partea ta si care sunt datele bancare unde iti vom returna valoarea produselor returnate.
Desi este optional, te rugam sa ne mentionezi si motivul pentru care doresti returnarea produsului pentru a identifica evetuale probleme si a le corecta pe viitor pentru tine si alti clienti.
Multumim si te asteptam si pe viitor in magazinul nostru.

Cum se va face trimiterea returului

12 + 8 =

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
Coș de cumpărături
Coșul tău este gol.

Se pare că nu ai ales încă nimic