Cum cari un laptop într-un rucsac?

Asigurați-vă că închideți computerul pentru a-l proteja de supraîncălzire. Înainte de a închide capacul, verificați dacă nu există nimic pe tastatură care ar putea intra în contact cu ecranul. Deconectați toate cablurile. Așezați laptopul într-o carcasă de mânecă sau laptop pentru o protecție suplimentară căptușită.

Care este cel mai bun mod de a transporta un laptop?

Rucsacurile au devenit omniprezente si le utilizam in fiecare zi. Și nu este de mirare: dacă transportați laptopuri, tablete, telefoane, sticle de apă și toate celelalte lucruri de care aveți nevoie atunci când călătoriți la birou, cafenea sau parc local, un rucsac este cel mai bun mod de a căra obiectele si accesoriile cotidiene.

Cum transportați un laptop la servici?

Majoritatea profesioniștilor care lucrează au nevoie de o geantă pentru a-și transporta echipamentul la birou, într-un spațiu de coworking sau într-un campus de la locul de muncă. Pentru unii, un rucsac pentru laptop sau o geantă de mesagerie vor fi suficiente. Pentru alții, o geantă de mână mică sau o servietă este tot ce au nevoie.

Este OK să pui laptopul în rucsac?

Nu puneți un laptop într-un rucsac fără carcasă sau husă: Chiar dacă unele rucsacuri au compartimente speciale pentru laptopuri, ar trebui să luați întotdeauna măsuri suplimentare pentru a vă menține laptopul în siguranță. Achiziționați o carcasă compactă care vă va proteja dispozitivul în orice rucsacuri sau genți de laptop.

Ce este compartimentul de laptop în rucsac?

Un compartiment de laptop, numit uneori și buzunar de laptop, este de obicei un manșon / geantă / pungă fabricată dintr-un material, cum ar fi neopren sau piele, care este puțin mai mare decât laptopul și proiectată pentru a proteja dispozitivul de denivelări, zgârieturi, apă și praf în utilizarea de zi cu zi.

Cum pui un laptop in rucsac?

Așezați-l într-o carcasă de protecție: Apoi, asigurați-vă laptopul în carcasa sa de protecție. Asigurați-vă că îl introduceți corect și închideți-l în siguranță. Multe huse de laptop potrivite pentru rucsac sunt concepute pentru a rigidize orice rucsac cu material subțire și ranforsat.

Cum ar trebui sa stea orientat laptopul in rucsac?

De obicei cu partea ecranului / capac cu fata spre interiorul rucsacului și pentru a evita orice care exercită o presiune prea mare într-un singur loc. Ajuta sa punem un caiet de hârtie între laptop și alte lucruri din rucsac pentru a avea ca un tampon intre obiectele casabile in cazul in care rucsacul cade pe jos sau este lovit.

Chier e nevoie de husa de laptop dacă rucsacul are compartiment special de laptop?

Transportarea unui laptop într-o husa de laptop, poate împiedica laptopul să intre în contact cu scamele găsite în partea de jos a gentilor și servietelor. În plus, unele huse au proprietăți hidrofuge, permițându-le să protejeze împotriva scurgerilor de băuturi sau a expunerii accidentale la ploaie atunci cand deschidem rucsacul sa scoatem laptopul.

Cum îmi protejez laptopul de apă?

Husele impermeabile sunt perfecte pentru transportul în siguranță al laptopului într-o geantă mai mare. Căutați-le pe cele care au un material exterior durabil, cum ar fi piele, nailon balistic sau plastic rigid. Obțineți un manșon care corespunde dimensiunii laptopului. Alegeți o husa de laptop facută dintr-un material durabil sau un rucsac antifurt realizat din material impermeabil, cu compartiment dedicate pentru laptop si cu carcasa solida hard shell pentru a proteja și maim ult laptopul in timpul deplasarilor in oras.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
Coș de cumpărături
Coșul tău este gol.

Se pare că nu ai ales încă nimic